top of page

Onze specialiteiten

Geniet van ons heerlijk menu dat zorgvuldig is samengesteld door onze chef-kok om uw smaakpapillen te prikkelen. We weten dat u aan een onvergetelijke culinaire reis begint als u bij Bistro Begijnenhof langs komt.

IMG-7316.jpg

Feesten

Bistro Begijnenhof is een belangrijke speler in de culinaire scène van Begijnendijk. We bieden altijd voortreffelijk eten aan met elegantie en een geweldige sfeer. Boek vandaag nog uw tafel voor een geweldig feest.

IMG-5802.jpg

Buffeten

Bistro Begijnenhof biedt u ook diverse buffetten aan: Koud buffet, Warm buffet, Thais Buffet en Mix buffetten.

Alles is bespreekbaar. Kom gerust langs of bel voor meer informatie.

IMG-7364.JPG

Koffie tafels

Vandaag is een koffietafel meer dan een samenzijn om het verlies te verwerken. Mensen gaan vaak op zoek
naar een mooie plaats waar ze bij een hapje en een drankje kunnen napraten, herinneringen ophalen en om elkaar en de familie steun te geven.
Bij Bistro Begijnenhof kunt u rekenen op een stijlvolle, doch ongedwongen sfeer. Een team van ervaren medewerkers staat voor u klaar om de koffietafel, rouwmaaltijd of afscheidsreceptie te laten verlopen zoals u het wenst. Op deze manier trachten wij de familiale aanpak door te trekken naar de koffietafel, rouwmaaltijd of afscheidsreceptie.

IMG-7365.JPG

Kinderfeesten

Onze Bistro is de perfecte plaats om een leuk kinderfeest te houden. Wij beschikken over een geweldige speeltuin en we bieden u de mogelijkheid om een springkasteel naar keuze bij te huren. Onze kindermenu's zijn geschikt voor alle leeftijden.  Mochten er specifieke wensen zijn, dan hebben wij diverse contacten om het feest van uw kind compleet te maken. Tevens bieden we u de mogelijkheid om het kinderfeest te combineren met de visvijver. Onze visser leert de kinderen de basis van het vissen aan. Daarna kunnen ze zelf naar hartelust vissen. Terwijl de kinderen zich uitleven kunt u genieten van een hapje en een drankje en toch een oogje in het zeil houden.

IMG-7366.JPG

Trouw Feesten

Bij Bistro Begijnenhof weten we precies hoe we de juiste sfeer voor dit belangrijke evenement in uw leven kunnen creëren. We houden graag rekening met uw voorkeuren en ook speciale verzoeken zijn voor ons geen enkel probleem. Sinds wij in 2017  geopend zijn, hebben we al talloze trouwfeesten mogen organiseren op onze unieke en stijlvolle locatie. Neem contact op en ontdek wat we voor u kunnen betekenen.

IMG-7367.JPG

Communie's

Een Eerste communie is een belangrijk moment in het leven van u kind een  dat gedeeld dient te worden met zij die van je houden. Bij Bistro Begijnenhof bieden we de juiste sfeer voor dit belangrijke evenement in uw leven. Mocht u speciale wensen hebben laat gerust weten alles is bespreekbaar.

bottom of page